10 výhod PTH zmäkčovača v porovnaní s konvenčnými zmäkčovačmi vody.
1. Cena : Je podstatne lacnejší ako kabinetný ionomeničový zmäkčovač.
2. Údržba : Nevyžaduje prakticky žiadnu údržbu, raz za čas sa vykefuje.
3. Prevádzkové náklady: Nemá žiadne diely potrebné na výmenu,
nič sa nedopĺňa, žiadne náklady na údržbu.
4. Životné prostredie: Je šetrný k životnému prostrediu.
Žiadne slané vyplachovanie živice a vypúšťanie slanej vody do životného prostredia.
5. Komfort: Jednoduchá inštalácia. Priame napojenie na centrálny prívod vody.
Robustné a praktické zariadenie.
6. Úspory: Pracuje bez potreby elektriny, je nerozbitný a na dobu neurčitú.
7. Chuť vody: Zlepšuje chuť vody.
Živice z konvenčných zmäkčovačov môžu uvoľňovať sodík, čo vedie k zmene chuti vody.
8. Zdravie: Voda je mäkšia a jemnejšia k ľudskej koži, menej šampónovania.
Podráždenia sú minimalizované.
9. Doprava: Je menší a kompaktnejší ako bežný zmäkčovač, v podstate nerozbitný.
10. Bezpečnosť: Niektoré procesy pri výrobe potravín ako sú, sirupy, šťavy,
múky a prímesy do potravín, nemôžu používať chemické látky a bežné zmäkčovače,
pretože touto úpravou sa vytvára bezpečnostné riziko. PTH eliminuje tieto riziká.
To isté platí pre výrobcov mliečnych výrobkov a syrov,
kde je nežiaduce pracovať s chemikáliami, ktoré môžu kontaminovať tieto produkty. |